September - Welkom

September - Infoavond voor nieuwe leerlingen

September - Foto's online!

Start schooljaar 2016-2017

Beste leerlingen,

Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de (bijna) voorbije vakantie en zijn jullie klaar om de Pokémon op onze speelplaats te komen vangen.

Op 1 september starten we terug volle moed in wat een bijzonder schooljaar zal worden. Voor velen van jullie is het de eerste schooldag op een secundaire school. Voor anderen zal het vertrouwde beeld van onze speelplaats er heel anders uitzien en nog een groot deel van jullie zal les krijgen in onze tijdelijke werkhallen in Balen.

We verwachten jullie op 1 september allemaal op onze school aan Kruisven
(dus nog niet in Balen) op volgende momenten:

Wegens de afbraakwerken is de school op 1 september voor de leerlingen enkel toegankelijk langs poort 1
(Kruisven 1, aan de bushalte tegenover warenhuis Alma).

• Leerlingen voor het eerste leerjaar en het tweede leerjaar: om 9.00 uur in de refter van onze school
  • De nieuwe leerlingen van de tweede graad: om 9.15 uur aan de trap van gebouw H
  • Alle overige leerlingen van de tweede graad: om 10.00 uur in de refter van onze school
  • De nieuwe leerlingen van de derde graad: om 9.45 uur in de hal van gebouw H
  • Alle overige leerlingen van de derde graad: om 10.30 uur in de refter van onze school

De eerste schooldag eindigt voor iedereen om 12.00 uur.