Februari - Milieu

De maand februari roepen wij op het Technisch Instituut Sint-Paulus uit tot de 'milieumaand'. Tijdens deze maand vinden er bij ons op school verschillende milieuactiviteiten plaats.

Batterij-inzamelactie

Je kan je gebruikte batterijen in een gesloten zakje met je naam en klas erop in de groene Bebat-inzamelton aan het onthaal werpen. De leerling die de meeste batterijen inlevert wint een mooie prijs. Per graad kiezen we één winnaar.

GSM-inzamelactie

Breng je oude mobiele telefoons binnen op school. Hoe meer wij inzamelen, hoe groter de beloning: tablets of laptops voor tijdens de lessen.

Dikke Truien Dag (Vrijdag 17 februari 2017)

Deze dag zetten we in de hele school de verwarming één graadje lager. Doe op deze dag je meest originele, grappigste of lelijkste trui aan. Zorg dat je met je trui wordt gefotografeerd en maak kans op een leuke beloning. Per graad kiezen we één winnaar. Ook uit het personeel van de school kiezen we een winnaar.

Wij hopen dat februari een aanzet mag zijn om onze school verder uit te bouwen als
"Straffe en duurzame school".