Leerlingen 7V (Verwarmingsinstallaties) op bezoek bij Viessmann

Van dinsdag 17/01 tot en met vrijdag 20/01 zijn de leerlingen van 7V op bezoek geweest bij het Duitse verwarmingsbedrijf Viessmann. Voorafgaand aan dit bezoek mochten de leerlingen reeds hun Chrysostomos vieren in Winterberg. Woensdag zijn we gaan skiën en snowboarden.

's Morgens werden de leerlingen opgewacht aan het bedrijf van Viessmann. Vertegenwoordiger en tolk Marc, verwelkomde ons en iedereen werd onmiddellijk getrakteerd op een warme maaltijd. Nadien kregen we een rondleiding in het bedrijf, waar de nieuwste technologieën over verwarming tentoon werden gesteld. Ook het geautomatiseerde magazijn was een mooi voorbeeld van efficiëntie.

Na een stevig ontbijt, werden onze leerlingen verwacht in het opleidingscentrum van Viessmann. Daar kregen ze 2 keer een korte voordracht over warmtepompen en de nieuwste verwarmingsystemen. Rond de middag werd het bezoek afgesloten en vertrokken we terug richting Mol. Na een lange file kwamen we uiteindelijk aan in Mol om 18u30.

Het was een zware, maar leuke ervaring.