Teambuildingsdagen 6TSO

De leerlingen van het 6de jaar TSO zijn van 14 tot 16 september op vormingsdagen naar ’t Pelterke in Overpelt geweest. Tijdens deze dagen werden er klasgesprekken gehouden met de titularis en werden er activiteiten georganiseerd.

Naar jaarlijkse gewoonte startten de vormingsdagen normaal gezien met een kubbtornooi, maar wegens de subtropische temperaturen ging dat dit jaar niet door. In plaats daarvan gingen de leerlingen zwemmen in Dommelslag in Neerpelt. ’s Avonds werd er een fotozoektocht gehouden in het centrum van Overpelt. Die werd gevolgd door een quiz, die werd gewonnen door 6HT.

De tweede dag was gevuld met klasgesprekken en een klei-initiatie. Nadien had men de keuze om voetbal te kijken of om aan een alternatief kubbtornooi deel te nemen. Later op de avond kon men naar een film kijken.

De derde en laatste dag hadden de leerlingen nog een laatste bezinningsmoment met hun titularis en de leerlingen van 6EM voerden nog een toneelstukje op voor de afscheidnemende leerkracht Ivo Jansen.

Iedereen heeft iets opgestoken van deze dagen. Er is veel plezier gemaakt en de leerlingen hebben elkaar en hun titularis op een andere manier leren kennen.

FOTO'S: Reportage

Timo Weckx (6EM)