KSOM blaast 15 kaarsjes uit

In het schooljaar 2015-2016 bestaat KSOM 15 jaar en dat zullen we zeker horen en zien!

Het nieuwe logo (15 jaar KSOM) zal je vast snel tegenkomen. We zijn op TISP supertrots op dit logo dat ontworpen werd door Tristen Boeckx, leerling van TISP en eind juni 2015 afgestudeerd in 6EE. Tristen won de ontwerpwedstrijd voor het nieuwe logo en mag eind september genieten van een ballonvaart over het Zilvermeer. En dat tijdens Stressfactor.

Op vrijdag 25 september is er voor alle KSOM-leerlingen een feesteditie van Stressfactor op het Zilvermeer. Geen gewone schooldag dus, maar hun eigen festival! Hopelijk is de zon ook besteld. Stressfactor... vorig schooljaar werd al gestemd voor de affiche. Welke zangers of popgroepen die dag optreden zal heel snel bekend gemaakt worden.

Het schooljaar begint alvast supergoed. Hoe het feestjaar van 15 jaar KSOM er verder uitziet zal de toekomst uitwijzen. Je zult er vast meer van horen en zien... Wait and see!

LINK: KSOM-website