Boeken- en materialenverkoop 2020-2021

Vanaf volgend schooljaar gebeurt de boeken- en materialenverkoop volledig digitaal.

Je kan alle boeken en materialen vanaf 6 juli online bestellen en betalen via DEZE LINK

• Je bestelt en betaalt het schoolmateriaal eerst.
  • Daarna word je doorverwezen naar de KSOM-shop om de boeken te bestellen en te betalen.
  • Je kan je boeken thuis of op school laten leveren.
  • Tijdens de eerste lessen ontvangen de leerlingen hun materialen en boeken.

Bij vragen of problemen kan je tot en met 8 juli en vanaf 17 augustus steeds contact opnemen.

Enkele aandachtspunten

• In de webshop van de school merk je dat er bij items vermeld staat 'verplicht' of 'niet verplicht'. De verplichte items koopt elke leerling aan. Bij de 'niet verplichte'-items heb je de keuze of je deze al dan niet (via de school) aankoopt. Heb je reeds KSOM LO-kledij dan hoef je deze niet opnieuw aan te kopen. Alle vermelde gereedschappen hebben leerlingen nodig maar zijn niet verplicht via de school aan te kopen. Kan je exact hetzelfde item elders goedkoper aankopen dan kan dit. Heb je dit reeds in je bezit, dan koop je dit met andere woorden ook niet aan. Let op: eenmaal je een bestelling gedaan hebt, kan je deze niet meer ongedaan maken. Werk je bestelling gewoon af en neem contact op met de school indien je een bestelling alsnog wil annuleren.
  • De aankoop van de laptop is verplicht in alle 3de en 4de jaren. Hier kan je kiezen voor een éénmalige aankoop of voor een afbetalingsplan. Voor de aankoop van de boeken (via de KSOM-webshop) is er geen afbetalingsplan. Hier kan je wel via onze sociale dienst een aanvraag doen voor een tegemoetkoming. Je neemt best even contact op met onze school zodat we je de contactgegevens van onze sociale dienst kunnen doorgeven. Indien je zoon/dochter reeds een schoollaptop heeft aangekocht dan moet je niet opnieuw een laptop aankopen.

Veel gestelde vragen

• Klopt het dat ik tweemaal moet betalen?
    • Je dient inderdaad tweemaal te betalen. Eerst op de webshop van de school (laptop, gereedschappen, materialen), vervolgens word je doorgestuurd naar de webshop van KSOM (boeken).
  • Kan ik in twee keer bestellen?
    • Ja, in principe kan dat. Het gaat immers om twee verschillende webshops. Maar bij voorkeur rond je de bestelling in één keer af. Eerst bestel je op de webshop van de school (laptop, gereedschappen, materialen), vervolgens word je doorgestuurd naar de webshop van KSOM (boeken).
  • Wanneer krijgen we de materialen en boeken?
    • De schoolmaterialen en laptop krijg je tijdens de lessen in de loop van de eerste schoolweek. Voor je bestelde boeken geldt dat ook. Tenzij je ervoor koos om de boeken thuis te laten leveren.
  • Kan ik via de (KBC) bankmodule betalen?
    • Ja. Je gebruikt best de browser van Chrome. Indien je een oudere versie gebruikt, kan je die best updaten.
  • Waar vind ik mijn kortingscode?
    • Je zoon of dochter heeft in zijn/haar account een eerder bericht ontvangen met een kortingscode. Deze kan gebruikt worden in de TISP-webshop bij de aankoop van de schoolbenodigdheden.
  • Hoe mijn code invoeren?
    • Bij het invoeren van de code zorg je dat je deze volledig (letters, cijfers en koppeltekens) ingeeft.Wat moet ik doen bij een wit scherm als ik moet betalen?
    • De witte pagina die verschijnt bij de betaling heeft te maken met een pop-up-blokker (virusscan) op de eigen computer.
    • Vermijd accenten in je email of de invulvelden. Bijvoorbeeld Fréderic wordt Frederic. Daniëlle wordt Danielle.
  • Kan ik mijn smartphone gebruiken om te bestellen?
    • Je gebruikt best niet je smartphone, maar een computer om de bestelling te doen.