Pedagogisch praatcafé: "Het puberbrein"

Op donderdag 6 februari 2020 organiseert KSOM Campus Sint-Paulus een volgend pedagogisch praatcafé.

Het is de bedoeling dat we op geregelde tijdstippen een onderwerp aankaarten dat nuttig is voor de dagelijkse leerpraktijk. Deze keer contacteerden wij kinder- en jeugdpsychiater Lieve Swinnen om een lezing te geven rond het thema ’Het puberbrein. Hoe motiveer ik mijn kind?'.

Een wonderpil tegen movivatieproblemen in het onderwijs heeft ze niet, maar Lieve Swinnen kent wel recepten om de leerlingen bij de les te houden. Respecteer het puberbrein, wees wijs met nieuwe media en stop de jeugd op tijd in bed. Een stimulerende avond over motivatie en goesting in school.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 19.00u: Verwelkoming met koffie en cake (aangeboden door de ouderraad)
  • 19.15u: Lezing Lieve Swinnen
  • 20.45u: Vragen
  • Einde voorzien omstreeks 21.00 uur

Onze campus biedt u deze lezing gratis aan. Bent u geïnteresseerd, schrijf u dan zeker in via deze link voor een plaatsje op deze boeiende avond.

MEER INFO: Lieve Swinnen

Vriendelijke groet