Sportdag

Op woensdag 23 mei ging onze jaarlijkse sportdag opnieuw door. Ook dit jaar konden de leerlingen kiezen uit een 20-tal verschillende activiteiten verspreid over Mol , Balen, Dessel , Retie en Arendonk.

Er werden dit jaar ook enkele nieuwe activiteiten toegevoegd aan het aanbod, namelijk paintball in Leopoldsburg en een initiatie golf te Mol. Daarnaast hadden de leerlingen naar jaarlijkse traditie ook nog de mogelijkheid om te gaan skiën of snowboarden in Landgraaf.

Tijdens deze editie van de sportdag waren de weergoden ons gunstig gezind waardoor de buitenactiviteiten in ideale omstandigheden konden plaatsvinden. Alle activiteiten verliepen vlot zonder al te veel problemen zodat de leerlingen konden genieten van een leuke maar sportieve voormiddag. Volgend schooljaar gaan we wederom opzoek naar enkele leuke en nieuwe activiteiten om ons aanbod nog verder uit te breiden.

FOTO'S: Klik hier voor het fotoboek