Untitled Document

Katholiek Secundair Onderwijs Mol

Ontdek jezelf bij KSOM

  • ksom 3
  • KSOM04
  • KSOM 01
  • KSOM 02

Wat na het zesde jaar?

In deze studierichting ontwikkel je zowel algemene vaardigheden als beroepsgerichte competenties. Je wordt voorbereid om verder te studeren of om te gaan werken. Na deze opleiding kan je dus kiezen: je kan meteen de arbeidsmarkt op of je kan een vervolgopleiding volgen binnen jouw studiedomein. Enkele mogelijke keuzes:

Bachelor

  • Hotelmanagement
  • Voedings- en dieetkunde
  • Event- of toerismemanagement

Graduaat

  • Voedingstechnologie
  • Hotelreceptionist
  • Grootkeuken/catering

7e jaar

  • Restaurant- en keukenbeheer
  • Gespecialiseerde voedingstechnieken

Jobmogelijkheden zijn er in restaurants, hotels, cateringbedrijven, of doorgroeien tot maître, chef, hotelmanager of zelfstandig ondernemer in de horeca.