6EM en 7V op uitstap naar Viessmann (Duitsland)

Op woensdag 7 maart vertrokken naar jaarlijkse gewoonte de leerlingen van 7V (Verwarmingsinstallaties) en 6EM (Elektromechanica) naar Viessmann in Duitsland.

De leerlingen kregen eerst een algemene uitleg over warmtepompen en zonnesystemen in het Duits. Gelukkig was vertegenwoordiger Marc erbij om alles te vertalen en extra uitleg te geven. Na een kort bezoek aan de afdeling waar warmtepompen worden gemaakt vertrokken we naar het pension van Viessmann voor de overnachting.

Donderdagochtend werden we terug ontvangen op het bedrijf. Deze keer stond een bezoek aan de productie van gasketels en het logistiek magazijn op het menu. Vooral het volledig geautomatiseerde magazijn maakte veel indruk op de leerlingen.

In het nabijgeleden Winterberg kregen de leerlingen daarna nog de mogelijkheid om te skiën of te snowboarden.

Een leerrijke en leuke trip naar Duitsland!