IW (Industriële wetenschappen) scoort op de Vlaamse Wiskunde Olympiade

Op woensdagnamiddag 17 januari 2018 werd in onze school de eerste ronde van de Vlaamse Wiskunde Olympiade georganiseerd.

De volledige tweede en derde graad IW (Industriële wetenschappen) nam hieraan deel. Er werd heel wat nagedacht, gepiekerd, gerekend, geantwoord, ..., herberekend en opnieuw geantwoord. Gedurende drie uur gaven onze leerlingen alles. En met succes!

Op woensdag 7 maart 2018 vindt de tweede ronde van de Vlaamse Wiskunde Olympiade plaats in de universiteit van Antwerpen. Hieraan mogen alleen de beste van de eerste ronde uit de provincie deelnemen. Voor onze school konden 3 leerlingen zich plaatsen. Warre Bruyninckx (4IW), Bjarne Kenis (5IW) en Thor Luyten (6IW) zullen nogmaals het beste van zichzelf geven in Antwerpen.

Hoewel ook bij deze Olympiade deelnemen belangrijker is dan winnen wensen we hen heel veel succes. Ongeacht wat het resultaat zal zijn is de deelname van al onze IW'ers dit jaar een groot succes. Proficiat!

LINK: Vlaamse Wiskunde Olympiade