TISP-Quiz   

Stormschade 2018-01-18 en 2018-01-19

2018-01-19 UPDATE

Het goede nieuws is dat de lessen vanaf maandag 22 januari kunnen hervat worden voor alle afdelingen op de campus te Balen. Vanmiddag zijn de preventieadviseurs van de school en de scholengemeenschap het dak gaan inspecteren met de verhuurder en een gespecialiseerde dakwerker. De schade is beperkt en wordt volgende week meteen hersteld. De werken verstoren de praktijklessen niet. Wel wordt gevraagd dat onze leerlingen de perimeter rond de minimale herstellingwerken respecteren.

2018-01-18

De storm van vandaag heeft ook huisgehouden in onze school, met name op de campus in Balen is het platte dak van de houtafdeling licht omhoog getild. Wij hebben als school het zekere voor het onzekere genomen en daarom de klassen van de houtafdeling en de afdeling mechanica vanmiddag naar huis laten vertrekken. De afdeling lassen is gehuisvest onder een ander dak. Ook de theorielessen gaan in Balen door in een ander gebouw. Daar is er geen schade.

Concreet wil dit zeggen dat de volgende klassen vanmiddag noodgedwongen naar huis zijn vertrokken: 3BH (Houtbewerking), 5BH (Houtbewerking), 6BH (Houtbewerking), 4HT(Houttechnieken), 4BM (Basismechanica).

Morgen, vrijdag 19 januari 2018 gaan de lessen door op onze campus te Mol voor 3HT (Houttechnieken), 4MT (Mechanische technieken), 5MT (Mechanische vormgevingstechnieken), 5BH (Houtbewerking), 6HT (Houttechnieken) en 7I (Interieurinrichting). We proberen in allerijl een vervangprogramma te voorzien. De lessen voor de afdeling lassen en 7CMP (Computergestuurde mechanische productietechnieken) kunnen de lessen morgen wel doorgaan op de campus te Balen.

Bij vragen of opmerkingen kan u steeds de school contacteren via 014 20 20 07.

We danken u voor uw begrip en houden u op de hoogte.

Laatste TISP-nieuws