• HoofdingWebsite2020-2.png

TISP-Quiz: een quiz voor jong en oud

Als opvoeder in een technische en beroepsschool worden wij wel eens geconfronteerd met leerlingen die opgroeien in een gezin waar er weinig financiële middelen zijn. Wij willen als personeelsleden ons steentje bijdragen om ook die leerlingen een aangename studietijd te bezorgen. Daarom organiseren wij een quiz om volgend schooljaar een aantal leerlingen te helpen bij het bekostigen van extra activiteiten die de school verplicht organiseert. Deze quiz gaat door op vrijdag 21 februari 2020 om 20 uur in de feestzaal van onze school. Ploegen van minstens 3, maximum 5 deelnemers. Deelnameprijs is 15 euro per ploeg.

Tot dan!
Vriendelijke groeten,
werkgroep TISP Sociaal

Wanneer?

Vrijdag 21 februari 2020, 20.00 uur.

Waar?

Feestzaal TISP, Kruisven 25, 2400 Mol

Ploegen?

Minimum 3, maximum 5 deelnemers

Kostprijs?

€ 15,00 per ploeg

Inschrijven?

Inschrijven kan via deze link

Waarom?

Ten voordele van TISP-Sociaal,
een werkgroep die leerlingen die opgroeien in een gezin met weinig financiële middelen ondersteunt.

Katholiek Secundair
Onderwijs Mol